2014. január 30., csütörtök

Foodpanda

Sziasztok!

     Jobbkor nem is szólhatna bejegyzés erről. Jelenleg diétázok, sajnos nem jó értelemben... elkaptam egy igen kellemetlen pár napos betegséget, aminek köszönhetően csak kiflit és vizet tudok enni. 

     Ma egy kis ajánlót hoztam Nektek. Sajnos nálunk, a fővárost leszámítva, nem elérhető a Foodpanda. 

     Személyes tapasztalatom még nincs, de van olyan érzésem, hogy a legközelebbi budapesti kiruccanásom alkalmával ez megoldódik:)
     A Foodpanda lehetővé teszi, hogy egyszerűen és kényelmesen rendelhess ételt a legjobb éttermekből, amelyek szállítanak hozzád.

     A Foodpanda online ételrendeléssel és étel házhozszállítással foglalkozik. Budapesten kívül országszerte több mint 50 városban; többek között Pécsett, Debrecenben, Győrben és Szegeden könnyíti meg az ételrendelést. A Foodpanda feladata, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban finom ételt varázsoljon megrendelői asztalára. Több mint 100 étterem és számos ízvilág várja az enni vágyókat; magyaros ételek, burger, kínai konyha, sushi, pizza - minden, amit az éhes pocak megkívánhat. Legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról, levesről vagy egy szaftos steak-ről, a Foodpanda mindenkinek tartogat valami finomságot. Ha nem tudod, hogy mit rendelj, böngéssz napi akcióink között, válassz ki egy szimpatikus konyhát, vedd szemügyre a szimpatikus éttermeket, majd a rendelésed leadása után várj az ételfutár érkezésére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése