2013. szeptember 17., kedd

Harangvölgyi

Sziasztok!

     A mai bejegyzésben a tesztelésre kapott Haragvölgyi termékeket mutatom meg. A véleményem nem befolyásolta az, hogy ezekért a termékeket kaptam. (Sajnos a képek nem a legjobbak, hála a szép időjárásnak... borús időben nem lehet normális képeket készíteni :(... grrr.)     A csomagban a HydroCare serum és 3 minta (arctisztító, arckrém, testápoló) volt. Az arctisztítót már próbáltam. 

     A leírás szerint a HydroCare Serum nagy vízmegkötő képességű, a felszíni és a mélyrétegi szövetekben is ható termék. Azonnal kitelíti a bőrt, ami annak köszönhető, hogy megköti a vizet a szövetekben. Aknés és vízhiányos bőrre nagyon jó megoldást jelent.

     A használati utasítás szerint mindig arctisztítást követően használatos. Ha arcra és dekoltázsra együttesen alkalmazzuk, akkor körülbelül diónyi mennyiségre lesz szükség, ha csak arcra, akkor 2 pumpálásnyi is elegendő. A tiszta arcra elsőként ezt kenjük, utánna jöhet a többi krém. A krém segíti az őt követő termékek felszívódását is. Ha nagyon dehidratált a bőr, akkor pár percig akár enyhe csípős érzés is jelentkezhet. Smink alá is használható. Alkalmazása napi 2x ajánlott. Nagyon gyulladt vagy aknés bőrnél kezdetben kétnaponta használatos. Ez azért szükséges, mert nagyon aktív méregtelenítő hatású készítményről van szó. Tehát előbb eltávolítja a méreganyagokat, és ez a bőrön az aknék erősödését jelenti kb. 1 hétig, majd eltünteti őket.

     A mellékelt levélben a használat utolsó pontjaként olvasható Haranvölgyi Anna, mesterkozmetikus kérése, mely szerint 3 napig csupán a fél arcon alkalmazva látható lesz a különbség.

     A véleményem a termékről a következő: 

     A kérést figyelembe véve 3 napig csupán az arcom bal felén alkalmaztam. Az első használat az esti rutinomkor történt, másnap reggelre 1 szépséges dudor éktelenkedett az államon, nem volt még látható, csupán érezhető volt, a bőröm alatti gyulladt csúnyaság. A reggeli arctisztítást követően ismét használtam, ahogy aznap este is. A következő reggelre a bőr alatti patanás szinte eltűnt. Nem éreztem a gyulladtnak a helyét sem. A sérum maga fehér, könnyű állagú, nagyon jól eldolgozható és pikk- pakk beszívódik. A bőröm puhább, hidratáltabb volt már az első használat után. Mindössze egy problémám van mint ezzel, mint a már kipróbált arctisztítóval, ami nem más, mint az illat. Nekem nem tetszik, valahogy az én orromnak ez már sok. 

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget. Örülök, hogy részt vehettem e szérum tesztelésében.

A Harangvölgyi kozmetikumokról itt olvashattok bővebben. 

További linkek: 
www.wateryourskin.hu
www.harangvolgyi.hu
www.facebook.com/Harangvolgyi.AntiAgeing
xoxo, Réku

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése