2013. augusztus 30., péntek

Mikor túl sok minden jár a fejemben... (személyes)

Sziasztok!

 Személyes poszt következik, ha valaki nem szereti az ilyeneket, akkor annak ott a jobb felső sarokban az x.

Tumblr


     Nem akartam posztot írni, de valahogy ki kell írnom magamból a dolgokat... lehet ez ilyen utószülinapi dili vagy én nem is tudom. Kavarognak a gondolataim, az érzéseim.... valószinűleg ez a poszt nem az összeszedett gondolatok megörökítése lesz.


Fotot e kohështrirjes | via Facebook


     Sajnos, vagy nem sajnos sok minden van most az életemben. A jogosítvány az összeesésem óta tolódik (jó is, rossz is... mostanra jött rendbe a térdem, a bőr még érzékeny, de már nem fáj). Szeretnék a bloggal is többet foglalkozni, de félek, hogy a gépen hamarosan bemondja az unalmast. Ha rájön a rapli magától kikapcsol, akkor kell hagynom, majd újraindítani :S Karácsonyra kapok másikat, de addig ezzel a szegény nyugdíjassal kell kibírnom. A gép miatt a videózás is hanyagolva van, mert minek csináljak, ha aztán nem tudom feltölteni?! A másik meg, szeretnék megtanulni videót szerkeszteni, de ugye ehhez megint csak kell 1 működőképes laptop. Ha már videók, akkor úgy döntöttem, amint lesz rá lehetőségem, beszerzek 1 komolyabb fényképezőgépet, amivel jobb képeket és videókat készíthetek Nektek. 

мy ѕιlly lιғ | via Tumblr

     Aztán a munkakeresési kudarcok is lelomboznak, meghirdetik az állást, jelentkezek és semmi válasz, vagy épp rossz mail címet adnak meg! Voltak vad ötleteim, hogy nyitnék valami kis kávézót/ hobbi boltot/ kenyérlángost/ vagy épp saját készítésű ékszereket, tárolókat, fürdőgolyót árulnék, csak épp nincs konkrét elképzelés... tipikus ... 

    Pár napja meg már azon agyaltam, hogy meglátogatom a fodrászom, csakhogy jó lenne rövidebb haj, meg más szin is, de tetszik a hosszú haj is... hiába mindig az kell, ami nincs :D

    Vannak terveim, talán túl sok is... remélem, hamarosan kialakul a dolog, munkába állok, mert ez már így nem állapot. 


Life goes on
képek forrása: weheartit.com

     Remélem, nem mentem senki agyára. Igyekszem pozitívan látni a dolgokat, de azért néha bizony nekem is tele van a hócipőm mindennel.

xoxo, Réku

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése