2013. június 5., szerda

Netes vásárlás... igen vagy nem? (és a tapasztalataim)

Sziasztok!

Elég sok ismerősöm vegyes tapasztalatokkal rendelkezik, ha netes vásárlásokról van szó. Én elég sokszor igénybe veszem a webshopokat, szerencsére 1-2 kivétellel mindig jó tapasztalataim vannak. Ebben a posztban megpróbálom sorra venni azokat az oldalakat, ahonnan én szokok rendelgetni, emiatt talán ez a poszt hasznosabb a Szlovákiában élőknek, mint a magyarországi olvasóimnak.

1. Bonprix

/pub/banners/0/2/1sg_sk_2013-05-27_08-48-35.jpg

Nagyon sok ruhám van onnan, a méretekkel sincs gondom, mindig a legkisebb kell (32/34). Az alkalmi ruhaválaszték igen színes, mindenki találhat megfelelőt. Ráadásul előfordult, hogy ugyanaz a ruha itt akár 50-70 euróval olcsóbb volt, mint az OTTO- ban.

2. Mel

Ez legfőképp a szlovákiai olvasóimnak lehet hasznos, ugyanis itt az essence és catrice márkák azon termékei is megrendelhetők, amik a dm-ben nem találhatóak meg. Erre az oldalra egy szlovákiai bloggerina hívta fel a figyelmem (ezúton is köszönöm), aki azóta tudtommal abbahagyta a blogolást :( 

3. Krasotika.sk

Ismét egy kozmetikumokkal teli webshop. Itt megtalálhatod a következő márkákat: NYX, MUA, UD, Eco Tools, CK, Real Techniques, stb. Lehet szemezgetni.

További webshopok:
* essie lakkok: http://2mbeauty.com/ware_list/essie-292/nail-polishes-296/ 
* orly lakkok: http://www.beautymarket.sk/index_main.php?cont=31&page=shop&type=bybrand&vyrobca1=Orly&desc=Orly.html
*color club, opi, ...: http://nechtovyshop.sk/laky-na-nechty-c-10.html?gclid=COPrjIDFu7cCFYZe3god_3EAig
*körmös dolgok: http://www.ambima.sk

Én előszeretettel vásárolok így, sokkal kényelmesebb, nem kell 100 üzletbe bemennem, ha valahol nincs az, amit szeretnék. 

Ti hogy álltok az netes vásárlással?

xoxo, Réku

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése