2012. október 21., vasárnap

Meddig vagyunk hajlandóak tűrni?

Sziasztok!

Ma egy olyan bejegyzést hoztam, amit egy picit én és a baráti társaságom nő tagjai ihlettek. Tehát nem szépségápolással kapcsolatos.

Fel a kezekkel, hányan maradtunk egy olyan kapcsolatban, ahol megaláztak, átvertek minket? 

Biztosan ismerős a következő helyzet: Megismersz (akár baráti társaságban, akár netes ismerkedős oldalon) egy látszólag aranyos, kedves férfit/ fiút. Beszélgettek hónapokig, azt hiszed ismered. Találkoztok, ha sikerül. Aztán történik valami... eltűnik. Persze, mi meg ott állunk és kifogásokat kreálunk, hogy miért is nem jelentkezik... biztos elfoglalt, sok a dolga, kifárasztja a munka, stb. Na, most hagyjuk ezt abba! Ha akar, akkor keres, ha nem akar, akkor NEM FOG! Erre van egy mondásom: NE FUSS OLYAN SZEKÉR UTÁN, AMI NEM VESZ FEL. 

Persze ez nincs kőbe vésve, a "keres állapotból" adódik a következő dolog. Randizgattok, egy párt alkottok.  Mégis ő nem vesz semmibe, csajozik,.. esetleg meg is csal, amit nem köt az orrodra. Te pedig tudod, érzed, hogy valami nincs rendben, mégis elhesegeted a gondolatot, mert szereted, mert nem akarod elveszíteni, mert mi van, ha tévedsz. Nem akarsz felesleges veszekedésbe belemenni, ami akár szakítással is zárulhat. Tehát tűrsz. Teszem fel a kérdést: DE MEDDIG? ÉS MIÉRT? 

Ha vége a kapcsolatnak, ami egyébként is nem volt éppen normális, akkor meg rágódunk, magunkban keressük a hibát. Persze, lehet hogy mi is hibáztunk, legfőképp akkor, mikor belementünk a kapcsolatba egy ilyen emberrel. Sajnos sokszor hónapokig képesek vagyunk napi szinten átrágni a dolgokat, pedig tudjuk, hogy tovább kellene lépnünk, de nem tudunk, mert bánt. Bánt, hogy nem sikerült, bánt, hogy miattunk lett vége, mert féltékenyek voltunk, persze okkal....  Komolyan mondom, nem ér annyit az egész, hogy teljesen kikészüljünk egy idióta miatt, aki mást nem látott bennünk csak (most kegyetlen leszek) egy lyukat, meg 2 mellet. 

486423_371499032922736_1738833253_n_large

Lépjünk túl a dolgokon, álljunk pozítvan az élethez, mosolyogjunk, változtassunk a külsőnkön, ha úgy tetszik, de semmiképp ne addjuk fel, hogy egyszer találunk valakit, aki szeretni és tisztelni fog minket, aki majd egyszer a gyermekeink apja lesz. Egyszer mindenkiért eljön a herceg fehér lovon.

2012101203366140_sbig_large

Tumblr_lgv4d1rppb1qfihauo1_400_large

540871_273660439421466_709304041_n_large

Tumblr_ls7sq3yllz1qfk6vyo1_500_large
képek forrása: weheartit.com

xoxo, Réku

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése